SATASENLAVAN UUTISIA

1.7.2018

Uusi jätelaskuri

Tiesitkö, että jätemaksu määräytyy jätekuorman laadun ja painon mukaisesti? Kuorma arvioidaan jäteaseman vastaanotossa. Jos kuormassa on useita jätelajeja, maksu määräytyy kalleimman jätelajin mukaan. Lanseerasimme keväällä jätelaskurin, jolla voit itse kokeilla miten eri jätelajit vaikuttavat hintaan. Siirry kokeilemaan jätelaskuria »


1.3.2018

Uusittu jätehinnastomme 1.3. alkaen

Nopea noususuhdanne rakennusalalla on johtanut siihen, että etenkin rakennus- ja purkujätteen vienti jäteasemille on vaikeutunut ja kallistunut huomattavasti. Jätteiden vastaanottopaikat ovat täyttyneet ja joitakin jäteasemia on jouduttu jopa sulkemaan väliaikaisesti erittäin isojen jätemäärien johdosta. Lisäksi kuormat sisältävät entistä enemmän hyödyntämätöntä loppusijoitettavaa jätettä. Tämä kaikki on aiheuttanut oman haasteensa jätteenloppusijoittamiseen sekä nostanut jätehintoja huomattavasti.

Jäteasemien hintojen nousun johdosta SATASENLAVA joutuu myös korottamaan jätehintojaan 1.3.2018 alkaen. Vallitsevassa markkinatilanteessa SATASENLAVA kykenee kuitenkin palvelemaan asiakkaitaan muita toimijoita edullisimmilla lava- sekä jätehinnoilla. Tästä pääset jätehinnastoon »  Voit myös kokeilla jätelaskuriamme » 

 

12.10.2017

Avasimme chatin nopeuttamaan ja helpottamaan asiakkaittemme yhteydenottoa asiakaspalveluumme. :) 

 

1.10.2017

Jäteasemille uusi jäteluokka, RAKENNUSJÄTE LK2. Kuormat jotka sisältävät hyödyntämätöntä jätettä yli 30% luokitellaan Rakennusjäte LK2:ksi. Hyödyntämättömiä jakeita LK2 kuormassa:  PVC-muovit, kipsilevy, patjat, lasikuitu, sohvat, ongelmajätteet, villa. Luokituksen kuormalle / jätteelle tekee aina jäteaseman virkailija. Rakennusjäte LK2 hinta 205 € / tn + voimassa oleva arvonlisävero.

 

8.9.2017

KAIVUU JA KULJETUS A-GROUP OY / SATASENLAVA liittyi Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava kumppani -palveluun.

 

5.9.2017

Suomen Asiakastieto Oy muisti SATASENLAVAA jälleen uudella vuoden 2017 SUOMEN VAHVIMMAT 2017 Sertifikaatilla.

 

31.1.2017

KAIVUU JA KULJETUS A-GROUP OY / SATASENLAVALLE myönnettiin Kasvaja 2016 Sertifikaatti. ”Yritys on kasvanut viimeisten kolmen vuoden aikana merkittävästi ja ansainnut siten paikkansa Kasvaja-yrityksenä.” 

Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatin saaneen yrityksen liikevaihto on kolmen vuoden aikana kasvanut keskimäärin vuositasolla yli 10 prosenttiyksikköä päätoimialaluokkansa keskitasoa nopeammin.

 

8.9.2016

SATASENLAVA on yritys, joka luo voimaa tulevaisuuden talouselämään. Näin hienosti lukee Suomen Asiakastiedon myöntämässä SUOMEN VAHVIMMAT 2016 Sertifikaatissa, joka SATASENLAVALLE myönnettiin 08.09.2016.

"- - Yritys on saavuttanut korkean Rating Alfa – luottoluokituksen, johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä."

 

31.5.2016

Ensimmäinen ”SATASENLAVAN” tilikausi pulkassa. Tulos kertoo, että keltaiset SATASENLAVAT valtaavat pääkaupunkiseutua Hymy

 

18.-20.11.2015

KIINTEISTÖ – 15 MESSUT / Helsingin messukeskus. Ammattirakentaja-lehti halusi tehdä ison jutun SATASENLAVASTA Kiinteistö-15 messujulkaisuun.

 

1.9.2015

KAIVUU JA KULJETUS A-GROUP OY lanseeraa pääkaupunkiseudulle pääasiassa tarkoitetun vaihtolavapalvelun SATASENLAVA.

Yritys on toiminut alalla jo vuodesta 1987 ja on täysin suomalainen perheyritys. SATASENLAVA tarjoaa vaihtolava kuljetuspalveluita yrityksille ja yksityisille kuluttajille pääasiassa Helsingin, Vantaan, Espoon ja Kauniaisten alueella. Sopimuksen mukaan palvelemme myös kyseisten alueiden ulkopuolella. Lavoja sekä kuorma-autoja löytyy monta eri kokoluokkaa. Palvelu on tehty kuluttajille todella helpoksi ja edulliseksi.

Lavan tuonti 0 € 
Lavan seisonta aika 0 € (pidempi aikaiset seisonta-ajat sopimuksen mukaan).
Lavan tyhjennys 100 € + (kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero).
Jätehinnaston mukainen jätelasku.  
Lavan tuonti ja tyhjennys aina viimeistään seuraavana arkipäivänä, usein myös saman päivän aikana.

Tilaa helposti netistä www.satasenlava.fi tai sähköpostilla satasenlava@gmail.com. Satasenlavan asiakaspalvelu palvelee puhelimitse klo 07.00 – 18.00 numerossa 0407 100 100