Käyttöehdot

Sivuston (jäljempänä Palvelu) käyttö edellyttää, että käyttäjä noudattaa näitä käyttöehtoja. Satasenlava (Kaivuu ja kuljetus A – Group Oy) omistaa Palvelun ja vastaa sen toiminnasta ja kehittämisestä. Satasenlavalla on oikeus tehdä muutoksia Palveluun. Sivustolla vieraileminen edellyttää asiakkailta (jäljempänä Asiakas) käyttöehtojen ja sääntöjen hyväksymistä ja noudattamista. Riippumatta siitä, mistä maasta Palvelua käytetään, Palveluun sovelletaan Suomen lakia.

Tekijänoikeudet ja tavaramerkki: Palvelun sisältö (tekstit, kuvat, tuotetiedot, tavaramerkit, logot jne) ovat Satasenlavan tai kolmannen osapuolen omaisuutta, jota tekijänoikeuslaki ja muut lait suojaavat. Pidätämme kaikki oikeudet Palveluumme ja sen sisältöön, tekijänoikeuksiin ja tavaramerkkeihin, jollei näissä käyttöehdoissa tai sivustolla toisin mainita.

Käyttäjän oikeudet ja velvollisuudet: Käyttäjä ei saa osaksikaan kopioida tai muutoin jäljentää, siirtää, jaella tai tallentaa mitään Palvelun sisältöä, eikä käyttää verkkopalvelussa olevia kuvia, tuotetietoja, tavaramerkkejä, tuotemerkkejä, liiketunnuksia tai muuta sisältöä ilman etukäteen annettua kirjallista lupaa Satasenlavalta. Tekstiä tai kuvia ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin. Käyttäjä vastaa siitä, ettei lähetä sivuillemme mitään lain vastaista tai epäasiallista aineistoa. Lähettämällä sivuillemme aineistoa käyttäjä antaa Satasenlavalle rajoittamattoman oikeuden käyttää sitä maksutta ja ilman velvoitteita käyttäjää kohtaan. Käyttäjän tulee kaikin kohtuullisin keinoin varmistua siitä, että lähetetty aineisto ei sisällä viruksia tai ole muulla tavoin vahingollista. Mahdolliset kommentointimahdollisuudet on tarkoitettu rakentavaa ja asiallista ajatustenvaihtoa varten. Kaikkien kirjoittajien on noudatettava verkkopalvelua koskevia sääntöjä. Satasenlava voi poistaa tarvittaessa tietoja, jotka rikkovat käyttöehtoja, palvelun sääntöjä ja ohjeita, lakia tai hyvää tapaa, kun rikkomus on tullut Satasenlavan tietoon. Satasenlava ei vastaa käyttäjien kirjoituksista tai niiden aiheuttamista seurauksista, tai käyttäjien palveluun laatimista tai liittämistä tiedoista. Keskustelujen, kommenttien ja blogien sisältö on käyttäjän omalla vastuulla. Käyttäjä vastaa omasta toiminnastaan.

Vastuu verkkopalvelusta ja sen sisällöstä: Tuotteet tai palvelut, kuvat ja tekstit sekä muut Palvelussa olevat aineistot julkaistaan ilman takuuta. Satasenlava ei vastaa verkkopalvelussa olevien tietojen mahdollisesti aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Satasenlava varaa oikeuden milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja mistä tahansa syystä muuttaa Palvelussa käyttöehtoja, ulkoasua, sisältöä, saatavuutta sekä niillä tarjottavia palveluita tai muita verkkopalvelun ominaisuuksia. Satasenlavalla on oikeus keskeyttää Palvelun käyttäminen kokonaan, osittain tai tietyn Asiakkaan osalta. Satasenlava ei takaa Palvelun keskeytyksetöntä tai virheetöntä toimintaa. Mikäli pakottavasta lainsäädännöstä ei muuta johdu, Satasenlava ei vastaa mistään Palvelun käytöstä, käytön estymisestä tai muusta Palveluun liittyvästä syystä aiheutuvasta vahingosta.

Kolmansien osapuolien palvelut: Palvelussa voi olla linkkejä kolmansien osapuolien omistamille tai ylläpitämille sivuille. Näille sivuille siirtyessään käyttäjän on tutustuttava ja hyväksyttävä niiden mahdolliset käyttöehdot ennen käytön aloittamista. Satasenlava ei vastaa näiden kolmansien osapuolien tuottamien sivujen toiminnasta, sisällöstä tms. Satasenlava ei vastaa käyttäjän asentamien kolmansien osapuolien sovellusten ja lisäominaisuuksien toimivuudesta, niiden aiheuttamista häiriöistä ja virheistä, tai muista näihin liittyvistä tai niistä aiheutuvista vahingoista.

Palvelumme käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

tilaan lavan

  Valitse ensin missä roolissa tilaat lavan. Tämän jälkeen pääset täyttämään tilauslomakkeen.

  Yhteystiedot
  Virhe Y-tunnuksessa, tarkista että se on kirjoitettu oikein (muodossa 1234567-0).
  Virhe Y-tunnuksessa, tarkista että se on kirjoitettu oikein (muodossa 1234567-0).

  Virhe henkilötunnuksessa, tarkista että se on kirjoitettu oikein.
  Tarvitsemme sosiaaliturvatunnuksesi laskutusta varten.
  Tiedot lähetetään turvallisen SSL-yhteyden kautta ja niitä käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti.

  Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein.
  Toimitustiedot  Toivottu tuontiaika  Toivottu noutoaika  Lavan paikka kohteessa  Lavan koko ja määrä


  Varmistathan lavan jättöpaikan niin, että autolla ja lavalla on yhteensä noin 15 metriä tilaa toimitusta varten (auton pitää mahtua liukumaan pois lavan alta).

  Alustava jätteenlaatu


  Etkö ole varma paljonko jätemaksut ovat? Katso jätehinnasto täältä (Avautuu uuteen välilehteen)

  Lavan saa täyttää vain korkeussuunnassa puoleen väliin ja pituussuunnassa mahdollisimman tasaisesti, jotta vältymme ylipainolta.
  Laskutustiedot  Etkö tiedä yrityksen verkkolaskutusosoitetta? Etsi se täältä. (Avautuu uuteen välilehteen)
  Lisätiedot
  Kun olet lähettänyt tilauslomakkeen, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

  HUOM! Jos et saa tilausvahvistusta 10 minuutin sisällä (tarkistathan myös sähköpostisi roskapostikansion), otathan yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected]