Ohjeet ja toimitusehdot

Lue ajantasaiset ohjeet Vaihtolava.comin sivuilta.

Vaihtolavan vuokrauksen aikana asiakas on vastuussa sekä vaihtolavasta että sen sisällä olevasta jätteestä. Satasenlava ei ota vastuuta siitä, jos esim. ulkopuoliset laittavat jätteitään asiakkaan hallussa olevalle vaihtolavalle. Asiakkaan (jätteen tuottajan ja jätteen haltijan) on oltava selvillä hallinnassaan olevan jätteen laadusta, ominaisuudesta ja alkuperästä sekä kaatopaikkakelpoisuudesta ja luovutettava nämä tiedot kuljetusliikkeelle, joka välittää ne jäteaseman vastaanottoon. Siirtoasiakirja edellytetään kaikilta jätteentuottajilta kaikista jätekuormista. Kuljetusliike (Satasenlava) täyttää siirtoasiakirjan asiakkaan puolesta. Käytössämme on sähköinen siirtoasiakirja, joka toimitetaan asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen automaattisesti laskutuksen yhteydessä. Jos meillä ei ole asiakkaan sähköpostiosoitetta, saa siirtoasiakirjan pyytämällä asiakaspalvelustamme.

Jätemaksu määräytyy jätteen laadun ja painon mukaisesti. Kuorma arvioidaan jäteaseman vastaanotossa. Jos kuormassa on useita jätelajeja, maksu määräytyy kalleimman jätelajin mukaan. Epäselvissä tapauksissa voit kysyä neuvoa suoraan asiakaspalvelumme chatissa (avoinna arkisin klo 07-17), sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse numeroon 0407 100 100. Voit myös itse kokeilla jätelaskuria ja katsoa miten se vaikuttaa hintaan. 

Vaihtolavan poisnoudon tai välityhjennyksen voit tilata joko puhelimitse, chatilla, tekstiviestillä tai sähköpostitse.

HUOM!

Tilattaessasi vaihtolavaa porttikonkeihin, sisäpihoille, parkkihalleihin ym. ahtaisiin paikkoihin, ilmoitathan tilauksen yhteydessä paikan tarkat mitat/mahdolliset esteet. Näin vältytään mahdolliselta turhakäyntimaksulta.

Asiakkaan vastuulla on huolehtia, että kuljetusliikkeellä on esteetön pääsy kohteeseen vaihtolavaa tuodessa sekä noudettaessa. Esim. lumityöt tehty / tie hiekoitettu, tavarat / ajoneuvot siirretty ym. Mikäli kuljetusliike ei pysty esim. edellä mainituista syistä suorittamaan tehtävää, laskutetaan tästä turhakäynti 57,75 € (71,61 €).

Jos asiakas haluaa lavan nurmikolle, kivetykselle tai asfaltille, on asiakas vastuussa mahdollisista tuonnin/poishaun yhteydessä tulevista jäljistä tai alustan rikkoutumisesta. Halutessaan asiakas voi laittaa lavan alle levyjä ym. suojaamaan nurmikkoa/kivetystä/asfalttia ennen lavan tuontia. Satasenlava ei ota vastuuta siitä mikäli jälkiä tulee.

Alla olevat lavakoot tuodaan isolla (2-3-akselisella) kuorma-autolla. Varmistathan lavan jättöpaikan niin, että autolla ja lavalla on yhteensä noin 15 metriä tilaa toimitusta varten (auton pitää mahtua liukumaan pois lavan alta).

 • pituus n. 5,0 m, leveys 2,5 m ja korkeus (maasta) 1,5 m
 • pituus n. 5,5 m, leveys 2,5 m ja korkeus (maasta) 1,5 m

 

Huomioitavaa lavan täyttöön liittyen:

Jäte saa tulla maksimissaan noin 30 cm korkeussuunnassa lavan reunojen yli. Pituus- ja leveyssunnassa jätteen pitää olla reunojen sisäpuolella.

Jos lavalle on tulossa maa-ainesta, betoni- tai tiilijätettä lava tulisi täyttää tasaisesti pituussuunnassa ja puolilleen korkeussuunnassa.

tilaan lavan

  Valitse ensin missä roolissa tilaat lavan. Tämän jälkeen pääset täyttämään tilauslomakkeen.

  Yhteystiedot

  Virhe Y-tunnuksessa, tarkista että se on kirjoitettu oikein (muodossa 1234567-0).

  Virhe Y-tunnuksessa, tarkista että se on kirjoitettu oikein (muodossa 1234567-0).


  Virhe henkilötunnuksessa, tarkista että se on kirjoitettu oikein.

  Tarvitsemme sosiaaliturvatunnuksesi laskutusta varten.
  Tiedot lähetetään turvallisen SSL-yhteyden kautta ja niitä käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti.


  Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein.

  Toimitustiedot  Toivottu tuontiaika


  Toivottu noutoaika


  Lavan paikka kohteessa


  Lavan koko ja määrä


  Varmistathan lavan jättöpaikan niin, että autolla ja lavalla on yhteensä noin 15 metriä tilaa toimitusta varten (auton pitää mahtua liukumaan pois lavan alta).

  Alustava jätteenlaatu

  Etkö ole varma paljonko jätemaksut ovat? Katso jätehinnasto täältä (Avautuu uuteen välilehteen)

  Lavan saa täyttää vain korkeussuunnassa puoleen väliin ja pituussuunnassa mahdollisimman tasaisesti, jotta vältymme ylipainolta.

  Laskutustiedot
  Etkö tiedä yrityksen verkkolaskutusosoitetta? Etsi se täältä. (Avautuu uuteen välilehteen)

  Lisätiedot

  Kun olet lähettänyt tilauslomakkeen, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

  HUOM! Jos et saa tilausvahvistusta 10 minuutin sisällä (tarkistathan myös sähköpostisi roskapostikansion), otathan yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected].