OHJEET JA TOIMITUSEHDOT

Vaihtolavan vuokrauksen aikana asiakas on vastuussa sekä vaihtolavasta että sen sisällä olevasta jätteestä. Satasenlava ei ota vastuuta siitä, jos esim. ulkopuoliset laittavat jätteitään asiakkaan halussa olevalle vaihtolavalle. Asiakkaan (jätteen tuottajan ja jätteen haltijan) on oltava selvillä hallinnassaan olevan jätteen laadusta, ominaisuudesta ja alkuperästä sekä kaatopaikkakelpoisuudesta ja luovutettava nämä tiedot kuljetusliikkeelle, joka välittää ne jäteaseman vastaanottoon. Siirtoasiakirja edellytetään kaikilta jätteentuottajilta kaikista jätekuormista. Kuljetusliike (Satasenlava) täyttää siirtoasiakirjan asiakkaan puolesta.

Jätemaksu määräytyy jätekuorman painon, jätelajin ja sen laadun perusteella. Kuorma arvioidaan jäteaseman vastaanotossa. Jos kuormassa on useita jätelajeja, maksu määräytyy kalleimman jätelajin mukaan. Epäselvissä tapauksissa voit kysyä neuvoa suoraan asiakaspalvelumme chatissa (avoinna arkisin 8-16), sähköpostilla tilaukset@satasenlava.fi tai puhelimitse numeroon 0407 100 100. Voit myös itse kokeilla jätelaskuria ja katsoa miten se vaikuttaa hintaan. Klikkaa tästä » 

Vaihtolavan poisnoudon tai välityhjennyksen voit tilata joko puhelimitse, chatilla, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

HUOM!

Tilattaessa vaihtolavaa porttikonkeihin, sisäpihoille, parkkihalleihin ym. ahtaisiin paikkoihin, ilmoitathan tilattaessa paikan tarkat mitat/mahdolliset esteet. Näin vältytään mahdolliselta turhalta käyntimaksulta.

Asiakkaan vastuulla on huolehtia, että kuljetusliikkeellä on esteetön pääsy kohteeseen vaihtolavaa tuotaessa sekä noudettaessa. Esim. lumityöt tehty / tie hiekoitettu, tavarat / ajoneuvot siirretty ym.  Mikäli kuljetusliike ei pysty esim. edellä mainituista syistä suorittamaan tehtävää, laskutetaan tästä turhakäynti 55 € + alv.

Jos asiakas haluaa lavan nurmikolle, kivetykselle tai asfaltille, on asiakas vastuussa mahdollisista tuonnin/poishaun yhteydessä tulevista jäljistä tai alustan rikkoutumisesta. Halutessaan asiakas voi laittaa lavan alle levyjä ym. suojaamaan nurmikkoa/kivetystä/asfalttia ennen lavan tuontia.  Satasenlava ei ota vastuuta siitä mikäli jälkiä tulee.

Alla olevat lavakoot tuodaan isolla (3-akselisella) kuorma-autolla. Varmistathan lavan jättöpaikan niin, että autolla ja lavalla on yhteensä noin 15 metriä tilaa toimitusta varten (auton pitää mahtua liukumaan pois lavan alta).

  • pituus n. 5,0 m, leveys 2,5 m ja korkeus (maasta) 1,5 m
  • pituus n. 5,5 m, leveys 2,5 m ja korkeus (maasta) 1,5 m

Huomioitavaa lavan täyttöön liittyen:

  • Jäte saa tulla maksimissaan noin 30-40 cm korkeussuunnassa lavan reunojen yli. Pituus- ja leveyssunnassa jätteen pitää olla reunojen sisäpuolella.

  • Jos lavalle on tulossa maa-ainesta, betoni- tai tiilijätettä lava tulisi täyttää tasaisesti pituussuunnassa ja puolilleen korkeussuunnassa.