Palvelut

Mitä me teemme

Satasenlava on täysin suomalainen jätealan kuljetusyritys, jonka toimialana on mm. vaihtolavat, roskalavat, talkoolavat ym. jätelavakuljetukset. Palvelemme kustannustehokkaasti mm. yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä, kiinteistöhuoltoja sekä muita palvelua tarvitsevia yrityksiä ja tahoja. Toimintaa harjoitetaan erikokoisilla kuorma-autoilla sekä monilla eri lavavaihtoehdoilla. Tällä yhtälöllä pyrimme vastaamaan kaikkiin asiakkaidemme jätelavakuljetuksiin ja niihin liittyviin tarpeisiin. Toimintamme on alkanut jo vuonna 1987.

Jotta palvelut on saatu asiakkaillemme mahdollisimman kustannustehokkaaksi, laskutamme asiakkailtamme vain lavan tyhjennyksestä 105 euroa + muodostuneen jätelaskun sekä kulloinkin voimassaolevan arvonlisäveron. Emme siis laskuta erikseen mm. lavan viennistä, varauksesta, erilaisista toimitusajoista, emmekä lyhytkestoisesta seisonta-ajasta (päivävuokrasta). Eri jätelajien vaikutuksen hintaan näet kokeilemalla jätelaskuriamme »

Erillisen hinnaston mukaan toimitamme myös mullat, kuorikkeet ja kiviainekset. Lisäksi lumenajot kuormauksineen sekä maanajot kuuluvat osana toimintaamme. Klikkaa ja tilaa lava »

Missä palvelemme

Satasenlava toimii Uudellamaalla ja pääasialliseksi toiminta-alueeksi onkin näinä vuosina muodostunut pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen. Suurin osa asiakkaistamme sijaitsee näillä alueilla ja siksi olemme kohdistaneet vaihtolava-, roskalava-, talkoolava- ym. jätelavakuljetukset pääasiallisesti kyseiselle alueelle.

Toimitamme vaihtolavoja, roskalavoja, talkoolavoja ym. jätelavoja myös pääkaupunkiseudun ulkopuolisille lähialueille, erillisen hinnaston mukaan. Katso lisätiedot lavantoimitus-sivultamme.

Erikoisosaamisena lavojen toimitukset pieniin ja ahtaisiin paikkoihin esim. porttikongit, sisäpihat, parkkihallit ym. kohteet. Tästä pääset tilaamaan lavan »

Milloin me teemme

Satasenlavan normaali toiminta ajoittuu arkisin klo (ma – pe) 06.00 – 18.00 väliseen kellonaikaan.

Toimimme tarvittaessa myös tämän ajan ulkopuolella (klo 18.00 – 21.00). Tällöin laskuun hinnoitellaan pieni lisämaksu, jonka näet hinnastosta.

Erikoistapauksissa palvelut ovat saatavilla näidenkin aikojen ulkopuolella erillisen sopimuksen mukaan.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme puh. 0407 100 100 arkisin klo 07.00 – 17.00,  sähköpostilla [email protected] tai tilaa lava tästä »

tilaan lavan

  Valitse ensin missä roolissa tilaat lavan. Tämän jälkeen pääset täyttämään tilauslomakkeen.

  Yhteystiedot

  Virhe Y-tunnuksessa, tarkista että se on kirjoitettu oikein (muodossa 1234567-0).

  Virhe Y-tunnuksessa, tarkista että se on kirjoitettu oikein (muodossa 1234567-0).


  Virhe henkilötunnuksessa, tarkista että se on kirjoitettu oikein.

  Tarvitsemme sosiaaliturvatunnuksesi laskutusta varten.
  Tiedot lähetetään turvallisen SSL-yhteyden kautta ja niitä käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti.


  Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein.

  Toimitustiedot  Toivottu tuontiaika


  Toivottu noutoaika


  Lavan paikka kohteessa


  Lavan koko ja määrä


  Varmistathan lavan jättöpaikan niin, että autolla ja lavalla on yhteensä noin 15 metriä tilaa toimitusta varten (auton pitää mahtua liukumaan pois lavan alta).

  Alustava jätteenlaatu

  Etkö ole varma paljonko jätemaksut ovat? Katso jätehinnasto täältä (Avautuu uuteen välilehteen)

  Lavan saa täyttää vain korkeussuunnassa puoleen väliin ja pituussuunnassa mahdollisimman tasaisesti, jotta vältymme ylipainolta.

  Laskutustiedot
  Etkö tiedä yrityksen verkkolaskutusosoitetta? Etsi se täältä. (Avautuu uuteen välilehteen)

  Lisätiedot

  Kun olet lähettänyt tilauslomakkeen, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

  HUOM! Jos et saa tilausvahvistusta 10 minuutin sisällä (tarkistathan myös sähköpostisi roskapostikansion), otathan yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected].